Toimitusehdot

Yleistä

www.kiinatori.fi on Mei How Avoimenyhtiön ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Mei How Avoinyhtiö (1559989-6, Esikkokatu 15,04420 Järvenpää, 040 5453504). Mei How Ay] pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Käteinen tai korttimaksu.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan tuotteet voi noutaa kuluitta.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-5 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.


 Mikäli muutat mieltäsi jo tehtyjen ostoksien suhteen, ota silloin yhteys asiakaspalveluun (arto.heinonen@kiinatori.fi)  mieluiten ennen kuin tavara on lähtenyt.

Palautusoikeus ei koske yritysostoja.

 Peruutuksissa kauppasumma palautetaan asiakkaalle täysimääräisenä hänen pankkitililleen muutaman pankkipäivän kuluessa.

 Huom! Alusvaatteita ym. henkilökohtaisilla hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta, johtuen hygieniasyistä, koska palutettua tuotetta ei voi myydä uudelleen (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4).

 Mahdollisista palautuksista on sovittava etukäteen, emme lunasta palautuksia joista ei ole ennalata sovittu asiakaspalvelumme kanssa arto.heinonen@kiinatori.fi

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


arto.heinonen@kiinatori.fi, 0405453504