Toimitusehdot

Yleistä

www.kiinatori.fi on Mei How Avoimenyhtiön ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Mei How Avoinyhtiö (1559989-6, Esikkokatu 15,04420 Järvenpää, 040 5453504). Mei How Ay] pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Verifon. Voit maksaa ostokset pankkien verkkomaksupainikkeilla.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Schenker noutopiste ja Postin kirje kuljetuspalvelut.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Noutamatta jätetyn tilauksen toimitus- ja palautuskuluja ei palauteta asiakkaalle.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-5 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.


 Mikäli muutat mieltäsi jo tehtyjen ostoksien suhteen, ota silloin yhteys asiakaspalveluun (arto.heinonen@kiinatori.fi)  mieluiten ennen kuin tavara on lähtenyt.

 Palautusoikeus ei koske yritysostoja.

 Peruutuksissa kauppasumma palautetaan asiakkaalle täysimääräisenä hänen pankkitililleen muutaman pankkipäivän kuluessa.

 Huom! Alusvaatteita ym. henkilökohtaisilla hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta, johtuen hygieniasyistä, koska palutettua tuotetta ei voi myydä uudelleen (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4).

 Kiinatorilla on asiakaspalautussopimus Schenkerin noutopistepalvelun kanssa. Tämä mahdollistaa lähetysten palauttamisen lähettäjän laskuun joustavasti ja vaivattomasti. Asiakaspalautus on asiakkaille maksuton.

 Mahdollisista palautuksista on sovittava etukäteen, emme lunasta palautuksia joista ei ole ennalata sovittu asiakaspalvelumme kanssa arto.heinonen@kiinatori.fi

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


arto.heinonen@kiinatori.fi, 0405453504