KIINALAINEN HOITO


Kiinalainen hoito perustuu kehon hermoratojen aktivointiin.  Keho aktivoi omia korjaus- ja parannusmekanismeja. Kiinatorissa kiinalaisia hoitomuotoja on Kuivakuppaus, Gua Sha, Hermoratojen hieronta, Vyöhyketerapia. Se on erittäin suosittua, tehokasta ja turvallista. Kiinalainen hoito ei koske pelkästään pinnallisia lihaksia, vaan tekniikalla päästään syviinkin lihaksiin ja poistaa oireiden syitä. Hoidolla poistetaan kuona –aineita ja tehostetaan aineenvaihduntaa, verenkiertoa. Lihaskivut ja jäykkyys helpottuvat. Sen on todettu myös parantavan vastustuskykyä.

 

Hoitoa suositellaan  pää- , niska-, hartia-, olkapää-, käsi-, selkä-, lantio-,   polvi-, nivel-, jalka- ja iskiaskivut sekä lihaskipuja ja kireyksiä. Hoito myös takaa terveellisemmän elämän, paremman ulkonäön ja painon pudotusta.

 

Kun tulee kiinalaiseen hoitoon, niin voimme yhdessä suunnitella juuri sinulle sopivan hoitomuodon tai niiden yhdistelmän. Annan tarvittaessa myös kotihoito-ohjeita ja terveellisen ruokavalion. 

 

Tervetuloa kiinatoriin ja tutustumaan kiinalaiseen hoitoon, joka auttaa kipuun jopa ensimmäisellä kerralla.  Huomaa , että yksi hoitokerta ei välttämättä riitä, vaan vaaditaan useampi hoito kerta niinkuin lääkekuuri. Yleensä sarja hoito auttaa poistamaan kivun kokonaan.Puh. 045 1317194

30€/30min, 45€/45min, 50€/60min, 65€/90min,  ota 6 kertaa maksa 5